Bedankt voor je reservering !

Wat ontzettend leuk dat jij je hebt aangemeld.
Ik kan je dus ook feliciteren met je zwangerschap, van harte! Ik hoop dat het goed met jullie gaat.

Je ontvangt binnen 24 uur een e-mail met de bevestiging van het pakket ‘wonderschoon’. (Check ook je ongewenste- en spambox)

Mocht je niets ontvangen binnen 24 uur of wil je binnen de 24 uur deelnemen aan een van de cursussen stuur dan een WhatsApp bericht naar 06 18096024.

Bekijk de belangrijke informatie t.b.v. jouw afspraak hieronder op deze pagina. 

Tot snel!
Namasté,
Djotha

Belangrijke informatie

Belangrijk!

Trek lekker zittende kleding, waar je makkelijk in kan bewegen aan en leg eventueel een truitje, vestje of dekentje voor de ontspanningsoefening klaar. Op koude dagen zijn warme sokken ook een aanrader. 

Dit neem je mee:

  • Yogamat *
  • Kussentje
  • Drinken

* Indien je deze niet hebt, kun je er een lenen. Neem dan een grote handdoek mee.

001

Informatie:

Er is een mooie, maar soms ook spannende tijd aan aangebroken. Ontspanning, yoga en goed leren ademen kunnen je rust en vertrouwen geven voor een goede bevalling.

De cursus is gericht op een ontspannen zwangerschap & bevalling, we doen haptonomie, yoga-, mindfulness-, hypnobirthing-, ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen. Dus geen sport work-out!

De cursus geeft alle handvaten die werken tijdens de bevalling en ik vertel je waarom dingen gaan zoals ze gaan. Het is een rustige les met ook iedere les een stukje theorie. Helemaal gericht op een goede voorbereiding op de bevalling waar je in contact blijft met jezelf en je baby.

Ik bied de cursus zo aan dat je iedere week tot 1 – 2 weken voor de uitgerekende datum de lessen mee kunt doen. 

Email
Phone
WhatsApp
Messenger
Messenger
WhatsApp
Phone
Email