Priveles

In de lessen worden verschillende thema’s besproken, zodat je weet wat je kunt verwachten tijdens de bevalling. 

We starten de les met een zachte yogareeks, gevolgd door stukjes theorie, ademhalingstechnieken, zwangerschapsyoga om te leren ontspannen tijdens ongemak en sluiten af met een heerlijke ontspanningsoefening met affirmatie.  

Zo ben je met de cursus goed voorbereid op de (ontspannen & vlotte) bevalling!

Informatie

Locaties

  • Online
  • Oosterhout
  • Of bij je thuis

Tarieven

  • 3 lessen van ieder 2 uur €215,-
  • Wil je ook een privé partner workshop? Boek ze dan tegelijk, dan ontvang je korting! Naast de privélessen krijg je dan samen met je partner 1 x 2/2,5 uur een partner workshop voor totaal €280,- 

Plan hier jouw prive cursus!

Heb je interesse in een privécursus? Vul dan je gegevens in bij dit formulier. Uiterlijk na 2 werkdagen ontvang je ook een persoonlijke mail voor het maken van een afspraak voor de privé cursus. 

Heb je andere vragen over de privécursus? Stuur dan een e-mail of WhatsApp bericht met je wensen en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. 

Mail

info@wondermooizwanger.nl

Whatsapp

06 180 960 24


Andere dames gingen je al voor!

Ilseuit Werkendam
Lees verder
"Ook al ben ik zwanger van ons derde kindje, ik had toch de behoefte om ademhalingstechnieken te oefenen. Maar in deze cursus heb ik zoveel meer geleerd en gekregen. Ik heb praktische informatie gekregen die nog onbekend was voor mij. En in de lessen zelf kon ik heerlijk ontspannen en alleen maar bezig zijn met mezelf en mijn kindje. Ik kijk met veel vertrouwen uit naar de bevalling. Mede door de persoonlijke aandacht, informatie en ademhalingstechnieken die ik hier heb geleerd."
Ivanauit Eethen
Lees verder
"Als je op zoek bent naar een fijne, leerzame en ontspannende zwangerschapscursus waarbij je ook echt even me-time krijgt dan ben je bij Djotha aan het goede adres. Ik ga binnenkort bevallen van mijn eerste kindje, maar door de privélessen sta ik er een stuk zelfverzekerder in en heb ik (meer) vertrouwen gekregen in mijn eigen lichaam om dit te gaan doen!"
Roseuit Teteringen
Lees verder
"De lessen van Djotha hebben ons zoveel geleerd en ons heel goed voorbereid op de bevalling. Ze is heel geduldig, positief en neemt uitgebreid de tijd voor je. Echt een enorme aanrader om hier een cursus te doen, ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb!?"

* Zij heeft de combinatie van privéles en partner workshop gedaan