fbpx

Priveles

In de lessen worden verschillende thema’s besproken, zodat je weet wat je kunt verwachten tijdens de bevalling. 

We starten de les met een zachte yogareeks, gevolgd door stukjes theorie, ademhalingstechnieken, zwangerschapsyoga om te leren ontspannen tijdens ongemak en sluiten af met een heerlijke ontspanningsoefening met affirmatie.  

Zo ben je met de cursus goed voorbereid op de (ontspannen & vlotte) bevalling!

Informatie

Locaties

  • Online
  • Oosterhout
  • Of bij je thuis

Tarieven:

  • 3 lessen van ieder 2 uur €195,-
  • Wil je ook een privé partner workshop? Boek ze dan tegelijk, dan ontvang je korting! Naast de privélessen krijg je dan samen met je partner 1 x 2/2,5 uur een partner workshop voor totaal €260,- 

Aanmelden voor een Priveles?

Andere dames gingen je al voor!

Ilseuit Werkendam
Read More
"Ook al ben ik zwanger van ons derde kindje, ik had toch de behoefte om ademhalingstechnieken te oefenen. Maar in deze cursus heb ik zoveel meer geleerd en gekregen. Ik heb praktische informatie gekregen die nog onbekend was voor mij. En in de lessen zelf kon ik heerlijk ontspannen en alleen maar bezig zijn met mezelf en mijn kindje. Ik kijk met veel vertrouwen uit naar de bevalling. Mede door de persoonlijke aandacht, informatie en ademhalingstechnieken die ik hier heb geleerd."
Ivanauit Eethen
Read More
"Als je op zoek bent naar een fijne, leerzame en ontspannende zwangerschapscursus waarbij je ook echt even me-time krijgt dan ben je bij Djotha aan het goede adres. Ik ga binnenkort bevallen van mijn eerste kindje, maar door de privélessen sta ik er een stuk zelfverzekerder in en heb ik (meer) vertrouwen gekregen in mijn eigen lichaam om dit te gaan doen!"
Email
Phone
WhatsApp
Messenger
Messenger
WhatsApp
Phone
Email